Saturday, December 10, 2016

Valmistautumista ja lepoa

Nyt kun ollut pakko levätä on taas pystynyt keskittymään kirjoittamiseen. Viime viikon extempore reissu Lontooseen toi mukanaan liitoskivut. En osannut yhtään varautua näihin vaikka olenkin viettänyt paljon aikaa raskaus-aiheisten blogien ja kirjojen parissa. Lontoossa kävely vielä onnistui ilman suurempia irvistelyjä joten vajaan viikon reissu saatiin täytettyä juuri sopivasti. 


Olen jo viikolla 23+2 ja tajusin etten ole vielä hankkinut tytölle mitään. Päädyin siis H&M:n lastenosastolle hiplailemaan unileluja ja mekkoja. Mukaan lähti kuitenkin aika neutraalia vaatetta harmaiden nallehousujen ja pehmolelun muodossa jonka ajattelin pakata mukaan myös sairaalalaukkuun. 



Viime vuonna vielä asuessani Lontoossa missasimme kiireisten työaikataulujen takia R:n kanssa Winter Wonerlandin. Joten se täytyi tietenkin laittaa tehtävien asioiden listalle heti syömisen jälkeen. Lunta ei Lontoossa ole mutta joulutunnelma on silti saatu kerättyä onnistuneesti Hyde Parkiin. 





Espanjalaisten churrojen, ihmisvilinän, Cadburryn suklaisen kaakaon ja maailmanpyörän kierroksiin oli ihana hukkua. Ensi vuonna saan toivon mukaan vietyä oman pikkuiseni kokemaan saman.


Maanantaina palasin taas omaan rytmiini joka on tällä hetkellä aivan sekaisin. Tammikuu tulee kovaa vauhtia ja sen mukana kelan paperit, 30 viikon merkkipaalu, uusi reissu Lontooseen ja toivon mukaan myös vähän enemmän tavaraa omaan makuuhuoneeseen.

Tammikuu on aikaa jolloin kaikki ryhdistäytyvät jollain tapaa ja omissa suunnitelmissa onkin synnytykseen valmistautuminen. Viime ja tässä kuussa lisäsin veden juontia ja tammikuusta synnytykseen asti lisään liikuntaa, kerään lisätietoa synnytyksen kulusta ja osallistun aktiivisesti perhevalmennukseen. 

Blogin päivittäminen useammin in myös listalla. Muutaman postauksen olenkin jo suunnitellut valmiiksi. 


                                                                        Love, B

No comments:

Post a Comment