Monday, November 14, 2016

Väsymyksen valtakausi



Olen käynyt läpi todella oudon viikon. Raskaus-aika väsyttää muutenkin mutta sängystä ylös pääseminen, suihkussa pyörähtäminen tai ruoan laittaminen ei ole onnistunut. Täytyy myöntää etten kyllä ole yrittänytkään. 

Tein kompromissin ja päätin antaa väsymykselle vallan ja kaikelle muulle tekemiselle aikaa ensi viikolla. Netflixistä Gilmore girlsien 4. kausi, paljon unta, lenkki koiran kanssa ja super nopeasti toimitettu pizza suoraan kotiovelle tekivät kaikesta hieman helpompaa. 


Pääsin viikkoon 19 ilman komplikaatioita mistä saan olla kiitollinen. Baby potkii kovasti mikä tuo iloa päänsärkyjen ja nousevan painon keskelle. Yksinäisyys on kuitenkin alkanut pikkuhiljaa hiipiä lähemmäksi ja huoli siitä miten muka osaisin pitää toisesta huolta kun olen itsekin sen kanssa täysin eksyksissä. 


Rehellisesti sanottuna hieno suunnitelmani lukion viemisestä loppuun ja ammatin löytäminen myöhemmin eivät näytä hyvältä. Motivaatio on kadonnut jonnekin lumeen sekaan eikä sänkyyn jääminen ikuisiksi ajoiksi kuulosta enää niin huonolta ajatukselta. 


Makaaminen ei kuitenkaan tuo ruokaa pöytään eikä lapselle tarvittavia asioita. Joten uusi suunnitelma on tehtävä ja motivaatiota lähden etsimään kun aura on ehtinyt käydä pihassa.




Translation: Grateful to have made it to week 19 without any complications. Loss of motivation has been hanging around the house and my great plans of finishing up school and finding myself a career might need a big change. 


In the mean time, Gilmore Girls, pizza and too much sleep have been filling my very 'busy' schedule.


 Love, B

No comments:

Post a Comment